Voita NHL18 konsolipeli!

Share |
09.08.2017

EA Sports on yksinvaltias, mitä tulee NHL-markkinoihin konsolipelien osalta ja se on näkynyt valitettavasti negatiivisessa mielessä parina viime vuotena.

Joka syksy, kun EA julkaisee uuden NHL:n, kaikki odottavat vesi kielellä kaikkia niitä uudistuksia, joita pelillä on tarjota. Valitettavasti viime vuosina pelaajat ovat kuitenkin joutuneet pettyä, sillä uudistukset ovat olleet lähinnä marginaalisia.

Kaikki varmasti tietävät sen tunteen, kun lähdet hakemaan paikallisesta elektroniikkaliikkeestä uutta ”änäriä” tai vaihtoehtoisesti odotat ennakkotilauksen putoavan postiluukusta. Sitten isket levyn koneeseen, pelaat viisi minuuttia ja huomaat, ettei mikään ole muuttunut.

Voi sitä pettymyksen määrää.

NHL 18 näyttäisi kuitenkin tuovan vihdoin ja viimein melkoisen määrän pitkään kaivattuja ominaisuuksia tähän lähes kaikkien lätkäfanien himoamaan peliin.

Vaan mitä kaikkia muutoksia voimme odottaa?

Luonnollisestikin EA Sportsin oma traileri oli pelkkä tyhjä taulu, kuten aina, sillä minuutin pätkään mahdutetaan vuosi toisensa jälkeen lähinnä vain hidastuskuvia. Onneksemme monet ovat päässeet testaamaan NHL 18:an Beta-versiota ja sitä kautta olemme saaneet nähdä uudistukset konkreettisesti.

Pelillisesti kaikkein tärkeimmät uudistukset perustuvat sekä hyökkäys- että puolustuspelaamiseen. Ne samat hyökkäyspään kikat, jotka eivät ole vuosikausiin muuttuneet mihinkään, voidaan vihdoin heittää romukoppaan, sillä tarjolla on roppakaupalla uusi harhautuksia.

Niiden opettelu saattaa ottaa oman aikansa, mutta kun homma alkaa pysymään hyppysissä, pelaaminen on näiltä osin nautinnollista.

Sama pätee myös puolustuspelaamiseen. Kiekottoman pelaajan huomattavasti aikaisempaa monipuolisempi mailapuolustaminen on enemmän kuin toivottu uudistus – ketään ei siis olla unohdettu, pelasit sitten huippuaggressiivista jääkiekkoa HUTissa tai vaihtoehtoisesti tarkkaa puolustuspeliä vastahyökkäyksiä kytäten.

Jokainen tietää, mitä 3 vs. 3 -jatkoajat ovat tehneet NHL:lle. Etenkin ne historian ensimmäiset jatkoajat olivat hengityksen salpaavaa katseltavaa, sillä peli eteni päästä päähän ja toinen toistaan mehukkaampia maalipaikkoja nähtiin liukuhihnalta.

Nyt tämä tuodaan EASHL:n muodossa sekä online- että offline-pelaamisen myös NHL 18:ssa ja jokainen voi varmasti kuvitella, että pelit tulevat olemaan juuri sitä Havaiji-kiekkoa, jota itse NHL-otteluissakin alkuun nähtiin.

Kaiken kaikkiaan luvassa on siis melkoinen määrä muutoksia ja niiden myötä tässä odottaa oikeasti pitkästä aikaa jännityksellä sitä hetkeä, kun saa sen EA Sportsin uusimman tuotoksen käsiinsä.

KLIKKAA TÄSTÄ JOS VIDEO EI NÄY SELAIMESSASI>>

PELIN JULKAISU 15.9!

ARVOMME 5 PELIÄ KAIKKIEN 6.8 - 15.9.2017 VÄLISENÄ AIKANA REKISTERÖITYNEEN PELAAJAN KESKEN! REKISTERÖIDY  TÄSTÄ. JA OLET NÄIN MUKANA ARVONNASSA!

Lähetä rekisteröimäsi käyttäjänimesi sähköpostilla ( kilpailut@jaakiekkoliiga.net), niin osallistut arvontaan. Arvonta vain uusille 6.8 - 15.9.2017 välillä rekisteröityneille pelaajille!

OSALLISTU TÄSTÄ

ONNEA ARVONTAAN!

12.07.2018Voita 4 ranneketta Lintsille!!!!
17.06.2018Voita 4 ranneketta Lintsille!!!!
17.06.2018Voita 4 ranneketta Lintsille!!!!
17.06.2018Voita 4 ranneketta Lintsille!!!!
17.06.2018Voita 4 ranneketta Lintsille!!!!
17.06.2018Voita 4 ranneketta Lintsille!!!!
17.06.2018Voita 4 ranneketta Lintsille!!!!
17.06.2018Voita 4 ranneketta Lintsille!!!!
17.06.2018Voita 4 ranneketta Lintsille!!!!
17.06.2018Voita 4 ranneketta Lintsille!!!!

Siirry arkistoon »