Rinteen Nashville kukisti taas Coloradon - Rantanen turhautui tehottomuuteen: "Tämä on totta kai pettymys"

Share |
15.04.2018

Colorado on haastanut runkosarjan ykköstä Nashvillea terävästi, mutta ei ole kyennyt nappaamaan voittoja NHL:n pudotuspelien avauskierroksella.

Mikko Rantane

Jääkiekkoliiga NHL:n pudotuspelien avauskierroksella Nashville Predators otti toisen voittonsa Colorado Avalanchea vastaan. Edellisyön kierroksella Nashville vei voiton 5–4.

Pekka Rinne torjui Nashvillelle ottelussa 26 kertaa. Coloradon suomalaishyökkääjän Mikko Rantasen oli tyytyminen yhteen syöttöpisteeseen.

Suomalaista pistetykkiä toinen tiukka tappio runkosarjan voittajalle kismitti. Colorado aloitti hyvin, kun Gabriel Bourque vei joukkueensa johtoon vain kahden ja puolen minuutin pelin jälkeen.

– Olimme mukana pelissä. Meillä oli mahdollisuuksia venyttää johtoa ensimmäisessä ja toisessa erässä, Rantanen harmitteli NHL:n verkkosivuilla.

– Tämä oli totta kai pettymys.

Rantanen itse koki myös kovia ottelun alussa, kun hän loukkasi kättään taklaustilanteessa. Rantanen palsi kuitenkin kaukaloon. Loukkaantumisten runtelema Colorado koki silti yhden menetyksen lisää, sillä lämmittelyjen yhteydessä selvisi Sam Girardin poissaolo. Girard on saanut kovasti vastuuta Coloradon puolustuksessa. Lisäksi joukkueesta on jo sivussa maalivahti Semjon Varlamov ja toinen puolustaja Erik Johnson.

– Tämä oli suuri menetys, Rantanen totesi.

– Girad on upea pelaaja. Hän on todella hyökkäävä puolustaja. Hän auttaa meitä hyökkäysalueella. Puolustuspäässä hän on oikeassa paikassa. Mutta pudotuspeleissä tulee aina loukkaantumisia. Emme voi valittaa siitä. Jätkien täytyy nousta esiin.

Kuvahaun tulos haulle leijonat pelipaita

Näin osallistut pelipaidan arvontaan:

Rekisteröidy TÄSTÄ.

Muista lähettää nimesi sähköpostilla ( kilpailut@jaakiekkoliiga.net), arvonta suoritetaan kaikkien rekisteröityjien kesken.

Arvonta suoritetaan 30.4.2018 ja arvonnasta vastaa jääkiekkoliiga.net. Voittajaan ollaan yhteydessä sähköpostilla heti arvonnan jälkeen. Mikäli voittaja ei vastaa kahden päivän sisällä viestiin , arvotaan palkinto uudestaan!

MAHTAVAT EDUT UUSILLE PELAAJILLE!

Heti tervetulolahjaksi 100€ bonusta ( 50€ talletuksesta ) sekä joka maanantai 5€:n ilmaisveto!

Multi+ avulla voitat enemmän

Multi+ palkitsee sinut kaikissa voittavissa ennen otteluita tehdyissä 5+ kohteen vedoissa, jotka on tehty voimassaolevissa kilpailussa ja markkinoissa. Mukana on vaihtoehtoja niin jääkiekon, jalkapallon, koripallon kuin tenniksenkin fanille.

Bonus-taulukko kertoo sinulle, paljonko enemmän voit voittaa nostamalla Multi+ valintojesi määrää vetolapussasi, kun laitat monivedon.

Betclic Multi

LYÖ VETOSI TÄSTÄ>>

SUPERTEHOKAS VARAVIRTALAITE UUSILLE PELAAJILLE!!!

VIRTAA.png

TAI 20€ KESKON LAHJAKORTTI!

Kuvahaun tulos haulle kesko  lahjakortti

Kohta mennään kohti mitalipelejä kotoisassa Liigassa! Nyt tarvitaan lisävirtaa mobiililaitteille. Siksi annamme kaikille uusille asiakkaille supertehokkaan varavirtalaitteen ( arvo 99€ ) tai halutessasi saat 20€ K-Ryhmän lahjakortin - päätä itse!!

NÄIN LUNASTAT LIITTYMISLAHJAN:

- REKISTERÖIDY TÄSTÄ>>

- TEE VÄHINTÄÄN 20€ TALLETUS

- BETSAA PÄIVÄN KOHTEITA

- ILMOITA OSOITETIETOSI SÄHKÖPOSTILLA:  kilpailut@jaakiekkoliiga.net - KERRO HALUATKO VARAVIRTALAITTEEN VAI LAHJAKORTIN!

TARJOUS VAIN UUSILLE REKISTERÖITYJILLE! BONUKSENA SAAT 200% TALLETUSBONUKSEN ( eli jos talletat 50€ saat 150€ pelattavaa! )

REKISTERÖIDY TÄSTÄ>>

expekt_suomi.png

12.07.2018Voita 4 ranneketta Lintsille!!!!
17.06.2018Voita 4 ranneketta Lintsille!!!!
17.06.2018Voita 4 ranneketta Lintsille!!!!
17.06.2018Voita 4 ranneketta Lintsille!!!!
17.06.2018Voita 4 ranneketta Lintsille!!!!
17.06.2018Voita 4 ranneketta Lintsille!!!!
17.06.2018Voita 4 ranneketta Lintsille!!!!
17.06.2018Voita 4 ranneketta Lintsille!!!!
17.06.2018Voita 4 ranneketta Lintsille!!!!
17.06.2018Voita 4 ranneketta Lintsille!!!!

Siirry arkistoon »